Για μια ακόμη αγωνιστική ετοιμάζονται οι ομάδες της Γ’ ΕΣΚΑΝΑ, με τις θέσεις στη κατάταξη να αρχίζουν σιγά σιγά να γίνονται πιο ξεκάθαρες από ποτέ (εκτός ορισμένων εξαιρέσεων).

Το πρόγραμμα ανοίγει η Ένωση Αμφιάλης, η οποία υποδέχεται τον Κεραυνό Βάρης επιθυμώντας να συνεχίσει την ανοδική πορεία των τελευταίων εβδομάδων.

Στις 21:30 η Φιλία Περάματος αντιμετωπίζει την Ηλεκτρούπολη μέσα στην έδρα της, σε ένα παιχνίδι που λογικά θα αποτελέσει και το ντέρμπι της αγωνιστικής.

Την ίδια στιγμή, στην Αργυρούπολη, ο Ερμής θέλει να διατηρήσει την εξαιρετική πορεία του δεύτερου γύρου, όμως θα πρέπει να περάσει το εμπόδιο της Ένωσης Αρμενίων, οι οποίοι προέρχονται από ένα σπουδαίο διπλό την προηγούμενη Παρασκευή.

Στο κλειστό του Κορυδαλλού, ο Πήγασος φαίνεται να έχει εύκολο έργο, καθώς φιλοξενεί την Ακαδημία Ελευσίνας, ενώ η Αιξωνή θέλει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στον-αποδεκατισμένο-Αετό Καλλιθέας ο οποίος όμως δείχνει στόφα καλής ομάδας παρόλα τα προβλήματα.

Ο Ατρόμητος δοκιμάζεται στη Βάρη απέναντι στη Βουλιαγμένη, σε μια τελευταία προσπάθεια να αποφύγει τα play out, όταν παράλληλα στην Ελευσίνα, ο Άρης θα αντιμετωπίσει τον ΟΚΕ, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται πλέον ουσιαστικά με τα δύο πόδια στη Δ κατηγορία.

Υ.Γ. Ο Πήγασος μπορεί να μην γεμίζει σε πολλούς το μάτι, όμως η παρέα του Κορυδαλλού έχει καταφέρει με το υπάρχον ράστερ της να κυριαρχεί φέτος, πηγαίνοντας με το πόδι πατημένο στο γκάζι στην Β κατηγορία ακόμα και όταν κάνει άσχημα παιχνίδια όπως με τον Αετό την προηγούμενη αγωνιστική όπου κατάφερε να επανέρθει και μάλιστα δύο φορές απο το -14 και να πάρει τελικά το ροζ φύλλο αγώνα.

Υ.Γ.2) Ο Αετός και χωρίς τον Παντελιαδη ήταν αρκετά ανταγωνιστικός, παίζοντας ομαδικό μπάσκετ και βγάζοντας ενέργεια, φυσικά πλέον του λείπει αυτός που θα πάρει τη μπάλα στα δύσκολα, αλλά τι να κάνουμε δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.

Υ.Γ.3) Η Αιξωνή αν θέλει να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από τη συμμετοχή στα play off, θα πρέπει να είναι πιο σταθερή στην απόδοσή της( δεν είναι δυνατόν την μια εβδομάδα να κερδίζεις την Ηλεκτρούπολη και την επόμενη να χάνεις από την Ένωση Αρμενίων, η οποία βρίσκεται στην ίδια θέση με εσένα).

Τα παιχνίδια της αγωνιστικής

03/03/17 21.30 ΚΛ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
ΦΙΛΙΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΣ

03/03/17 21.30 ΝΕΟ ΚΛ ΑΡΓΥΡ
ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

03/03/17 21.30 ΚΛ. ΔΗΜ ΓΛΥΦ
ΑΙΞΩΝΗ ΑΕΓ ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΑΟ

03/03/17 21.30 ΔΑΚ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΓΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

03/03/17 21.00 ΚΛ ΣΙΤΑΠΟΘΗΚΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΑΜΦΙΑΛΗΣ ΑΠΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΒΑΡΗΣ AO

03/03/17 21.30 2ο ΚΛ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
ΟΚ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΑΡΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

03/03/17 21.30 ΝΕΟ ΚΛ ΒΑΡΗΣ
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΑΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΣΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ