ΣΤΡΑΒΑ & ΑΝΑΠΟΔΑ

Στραβα & Ανάποδα – Όταν «παρακαλάς» να τους αναδείξεις και εκείνοι ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ!

Δευτέρα σήμερα, αρχή εβδομάδας, είπαμε και εμείς να αρχίσουμε δυναμικά λιγάκι. Ξεκινάμε με Στραβά & Ανάποδα περισσότερο για να γελάσουμε αλλά και για να προβληματιστούν μερικοί.

Πάνω στην προσπάθεια που ξεκινήσαμε με την δημιουργία της ιστοσελίδας, βρεθήκαμε αντιμέτωποι με ένα πρόβλημα το οποίο δεν το είχαμε υπολογίσει καθόλου. Αντιθέτως το είχαμε και λυμένο, τόσο σίγουροι ήμασταν !! Όντας παλιοί παίχτες που έχουμε περάσει σχεδόν απο όλα τα τμήματα και όλες τις κατηγορίες ΕΣΚΑΝΑ και παλαιότερα ΕΣΚΑ είχαμε στο μυαλό μας όπως και οι περισσότεροι, το θέμα της δημοσιοποίησης των πόντων. Σε αυτό το πράγμα δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε την ΕΣΚΑΝΑ ήταν πρωτοπόρος σε αυτό. Αυτό όμως που ενοχλούσε πολλούς ήταν ότι δεν υπήρχαν οι πόντοι απο τα παιχνίδια εκτός απο ορισμένες κατηγορίες. Και πάλι δεν κατηγορούμε την ΕΣΚΑΝΑ  αφού είναι πολύ δύσκολο να είσαι όλη μέρα απο πάνω και να ψάχνεις να βρεις ή να ζητάς τούς πόντους ειδικά άμα υπάρχουν και περισσότερες απο μια κατηγορίες να αγωνίζονται την ίδια ημέρα.

Αυτό που μας έκανε τεράστια εντύπωση ήταν, ότι όταν προσπαθήσαμε να αναβαθμίσουμε την Δ’ κατηγορία Ανδρών βάζοντας πόντους απο τα παιχνίδια έτσι ώστε να μην μοιάζει με την μικρή καταραμένη κατηγορία, ήρθαμε αντιμέτωποι με την αδιαφορία τόσο των προπονητών αλλά και των παραγόντων της κατηγορίας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι προπονητής της κατηγορίας, όταν τον παρακαλέσαμε για χιλιοστή φορά να μας στείλει πόντους , μας απάντησε ότι αυτό που του ζητάμε είναι πολύ δύσκολο και δεν μπορεί κάθε εβδομάδα να το κάνει γιατί έχει και άλλες δουλείες!!!!! Τι δουλειά έχει στις 23.00 και στις 24.00 το βράδυ κάθε Δευτέρας που δεν μπορεί να μας στείλει πόντους ή τουλάχιστον να μας στείλει απο το κινητό του μια φωτογραφία το φύλλο αγώνος ακόμα το ψάχνουμε!

Παράγοντας ομάδας, Πρόεδρος ιστορικού σωματείου, έχει απαγορεύσει την «διασπορά» των πόντων, γιατί λέει ότι όποιος θέλει μπορεί την επόμενη ημέρα να μπει στην ιστοσελίδα του σωματείου του να τους διαβάσει. Κατανοητό και θεμιτό ότι θες να τραβήξεις κόσμο στην ιστοσελίδα σου για να κάνεις και παρουσίαση της ομάδας σου και να δείξεις ότι παράγεις έργο! Απλά μια απορία έχουμε εμείς. Αν η ομάδα σου Πρόεδρε του χρόνου ανέβει κατηγορία θα είσαι πάλι αρνητικός στο να δίνεις τους πόντους όπως κάνουν όλες οι ομάδες απο την Γ κατηγορία και πάνω ή μήπως είσαι μόνο αρνητικός στο SportMax;

Υπάρχουν και οι προπονητές οι οποίοι στέλνουν πόντους μόνο όταν η ομάδα τους έχει νικήσει! Τις άλλες φορές είναι νευριασμένοι και δεν μπορούν!

Καταπληκτικό πηγαδάκι είχε στηθεί σε ένα γήπεδο, όπου μεγαλο-προπονητής έλεγε ότι εγώ δεν στέλνω πόντους για να μην ξέρουν οι αντίπαλοι προπονητές ποιοι είναι οι σκόρερ μου!! Να φανταστείτε ότι η ομάδα του δεν βρίσκεται καν στην θέση που οδηγεί στα play-off!!

Μερικές φορές ακόμα και όταν θες να προσφέρεις, πρέπει να παλέψεις ακόμα περισσότερο γιατί άμα κάποιος συνηθίσει να είναι και να αισθάνεται «ασήμαντος» τότε δύσκολα του το βγάζεις απο το μυαλό.

θα επανέλθουμε!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Most Popular

To Top