Basketika

Για να μην νομίζετε ότι τρώμε κουτόχορτο….ένα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση!!

 Μερικοί μάλλον έχουν παρεξηγήσει λίγο την στάση μας και τις απόψεις. Εμείς σαν SportMax δεν υποχρεώσαμε κανέναν να μας διαβάσει και δεν είπαμε σε κανέναν ότι θα του χαϊδέψουμε τα αυτιά με καλά λόγια.

Οι απόψεις και οι κριτικές γίνονται πάντα επώνυμα και όπως έχουμε ξεκαθαρίσει απο την αρχή της ύπαρξης μας δεν υπάρχει περίπτωση να γράψουμε για αδικίες-διαιτησίες και ότι άλλο μπορεί να ενοχλεί κάποιον ή κάποιο σωματείο.

Επίσης έχουμε τονίσει ότι όποιος επιθυμεί να καταγγείλει-διαμαρτυρηθεί για το οτιδήποτε ακόμα και για εμάς το μόνο που έχει να κάνει είναι να μας στείλει ένα e-mail ΕΠΩΝΥΜΟ και εμείς άμεσα θα το αναρτήσουμε χωρίς να σημαίνει ότι το ασπαζόμαστε αυτό.

Συμπεριφορές όμως του τύπου ότι «ΣΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ……ΑΛΛΟΥ…Εμείς όπως κάναμε απο την αρχή κόσμια και με σεβασμό θα κάνουμε τις αναλύσεις μας θα λέμε τις απόψεις μας και θα το κάνουμε ακόμα και αν κάποιοι νομίζουν ότι δεν ζούμε σε μια ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ αλλα σε ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ. 

Το έχουμε τονίσει όσες περισσότερες φορές μπορούμε και θα το κάνουμε ακόμα μια. Είναι κατανοητά τα παράπονα σας ότι μπορεί να μην έχουμε καλύψει την ομάδα σας ή να μην την έχουμε καλύψει όσο θα θέλατε.

Δυστυχώς ή ευτυχώς αυτό δεν μπορεί να γίνει. Σκοπός μας ήταν – είναι και θα είναι η ΠΡΟΩΘΗΣΗ του ερασιτεχνικού μπάσκετ της ΕΣΚΑΝΑ στα πλαίσια του δυνατού. Το να μας κατηγορείτε ότι παίζουμε κάποιες ομάδες περισσότερο απο κάποιες άλλες είναι θεμιτό και δεν φέρνουμε καμία αντίρρηση δυστυχώς γίνεται.

Δεν είμαστε επαγγελματίες, δεν «κονομάμε» απο αυτό ΌΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ , το κάνουμε για την πλάκα μας και για την αγάπη μας για το μπάσκετ και πηγαίνουμε όπου μπορούμε και όπου μας φτάνει η τσέπη μας. Τώρα αν κάποιοι δεν μπορούν να το δεχτούν ή περισσότερο να το «καταπιούν»δεν μας πειράζει καθόλου.

Σε καμία όμως περίπτωση , το τονίζουμε δεν θα αφήσουμε ξανά να θιχτεί η αξιοπρέπεια μας και η τιμή μας απο «επαγγελματίες» που τόσα χρόνια το μόνο που κάνουν είναι να «κονομάνε» απο τα σωματεία και την Ένωση. Εμάς η δύναμη μας είναι μια. ΕΣΕΙΣ!

Εσείς που αγαπήσατε το eskananews και πλέον ελέω «κονομας» SportMax, εσείς που μπαίνετε καθημερινά για να διαβάσετε τις απόψεις, τα σχόλια, τις κριτικές και όλα όσα σας αφορούν, εσάς που βγαίνετε στο μικρόφωνο ή στην κάμερα και μας κάνετε δηλώσεις. Το καινούργιο πάντα ενοχλεί αυτό το ξέραμε απο την αρχή. Να δείτε πόσο θα ενοχλεί περισσότερο όταν θα γίνεται και καλύτερο! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ!

Μερικές «ΚΑΡΦΑΡΕΣ» τώρα που πέρασε ο καιρός και έχουν καταλαγιάσει τα πράγματα έτσι για να ανάψουν τα αίματα.

Κάποιοι στην ΕΣΚΑΝΑ νομίζουν ή τουλάχιστον έτσι τους έχουν πει ότι επειδή είναι στο Δ.Σ. της Ένωσης ότι η Ένωση τους ανήκει. Επίσης κάνουν σύγχυση της επαγγελματικής ιδιότητας,  με την αγάπη και την τρέλα μερικών ανθρώπων.

Ακόμα μεγαλύτερη σύγχυση όταν πλάθουν σενάρια και στέλνουν ΕΞΩΔΙΚΑ!! Επειδή όμως μάλλον πρέπει να τα πούμε και λίγο έξω απο τα δόντια, καλό θα ήταν να πάτε και σε κανένα γήπεδο εκτός απο αυτά της ομάδας που εκπροσωπείται και να δείτε τι  λένε για εσάς και το έργο σας. Απο την αρχή της δημιουργίας της ιστοσελίδας μας ήσασταν ενημερωμένοι ΟΛΟΙ. Απο τους υπάλληλους έως τον Πρόεδρο, ήσασταν ενημερωμένοι. Λόγω και της γνωριμίας μας, αφού όλοι κάτω απο την ίδια οικογένεια ζούμε, προσπαθήσαμε να αναβαθμίσουμε ακόμα και την ο θεός να την ονομάσει ιστοσελίδα σας στέλνοντας φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης  και βίντεο πράγματα τα οποία ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑΤΕ ΔΕΙ. Αντιθέτως αντί να δεχτείτε την «βοήθεια» μας και την προσπάθεια μας για ΠΡΟΩΘΗΣΗ της Ένωσης εσείς κάνατε τα εξής:

  1. Μας είπατε ότι δεν μπορείτε να ανεβάσετε τις φωτογραφίες μας γιατί είναι χάλια
  2. Επίσης μας είπατε ότι τα βίντεο δεν έχουν καλή ανάλυση και ο server αποφασίζει αν θα ανέβουν στο blog της ΕΣΚΑΝΑ!!! Πραγματικά η Google αποφασίζει αν θα ανέβουν τα video στο blog ή κάποιος άλλος ο οποίος δεν θέλει να ανέβουν; 
  3. Αντί να ανεβάζετε υλικό μας το οποίο ΠΡΟΩΘΕΙ την Ένωση ανεβάζετε υλικό απο άλλα blog τα οποία όπως φαίνεται δεν σας ενοχλούν παρότι εκεί μέσα το μόνο που δεν θα βρείτε είναι ΜΠΑΣΚΕΤ…ΝΥΦΙΚΑ μπορεί να βρείτε ΜΠΑΣΚΕΤ όμως μόνο για συγκεκριμένες ομάδες και συγκεκριμένες ημέρες.
  4. Προσπαθήσαμε απο την αρχή να δώσουμε έμφαση στην Δ’ΕΣΚΑΝΑ Ανδρών μαζεύοντας και τους πόντους κάτι το οποίο ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΠΟΤΕ γιατί πολύ απλά δεν σας ενδιαφέρει η κατηγορία.
  5. Δίνουμε κίνητρο σε προπονητές-παίχτες και φυσικά τις ομάδες μέσω των δηλώσεων με βίντεο  είτε με ηχητικό και παρόλα αυτά ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ούτε αυτά.
  6. Το αποκορύφωμα είναι ότι μας ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΕΞΩΔΙΚΟ γιατι χρησιμοποιούσαμε ΠΑΡΑΝΟΜΑ το όνομα σας και κερδίζουμε λεφτά!!! Ας μας πει ένας άνθρωπος απο μια ομάδα με οποιαδήποτε ιδιότητα αν πήραμε έστω και ένα ευρώ, ένα σέντς απο αυτόν ή το Σωματείο του!!!! ΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΣ!! Ας μας πει ΤΕΛΟΣ  αυτός που είχε την ιδέα για το ΕΞΩΔΙΚΟ, η ΕΣΚΑΝΑ τι προσφέρει στα Σωματεία εκτός απο το να ζητάει λεφτά και να βάζει κανόνες; Τι προσφέρετε εσείς και τι προσφέρουμε εμείς; 
  7. Σκοπός μας ΉΤΑΝ – ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ η ΠΡΟΩΘΗΣΗ της ΕΣΚΑΝΑ. Τώρα αν εσείς βλέπετε εχθρούς παντού τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στο site της ΕΣΚΑ (http://www.eska.gr) και να δείτε τι προσφέρουν εκείνοι, τι προσφέρετε ΕΣΕΙΣ και τι προσφέρουμε ΕΜΕΙΣ!! Εκτός το ότι κάναμε την δουλειά σας και μάλιστα εις γνώσης σας το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ήταν ένα ΕΞΩΔΙΚΟ. Οι εχθροί σας δεν βρίσκονται σε αυτο το site αλλα μέσα σε εσάς. 

Ελπίζουμε αυτή την φορά να ακούσετε και να βγάλετε τις παρωπίδες γιατί επιτέλους αυτό το καημένο το μπασκετάκι πρέπει να πάει μπροστά και με κινήσεις τέτοιες δυστυχώς δεν πάει πουθενά. Εμείς εδώ είμαστε!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Most Popular

To Top