Με γιορτή έκλεισε ο σύλλογός της ΕΝΩΣΗΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ-ΜΕΓΑΡΩΝ την φετινή αγωνιστική περίοδο στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΝΑ. Μια γιορτή αφιερωμένη στον κόσμο που ήταν όλο τον χρόνο παρών σε όλες τις εκδηλώσεις του συλλόγου και που τιμώμενα πρόσωπα ήταν οι παίκτες της ανδρικής ομάδας.

Η ανδρική ομάδα γιόρτασε την άνοδο στην Β ΈΣΚΑΝΑ και όπως ήταν φυσικό η χαρά επικράτησε στις κερκίδες.

Την εκδήλωση άνοιξαν οι ακαδημίες του συλλόγου που διαγωνίστηκαν σε μπασκετικές δεξιότητες.

Την γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους η εφηβική ομάδα ΑΕΚ BC(πρωταθλητές ΕΣΚΑ και 3η θέση Πανελλαδικά) οι οποίοι έπαιξαν φιλικό με την ανδρική ομάδα αλλά και εκπρόσωποι της φετινής κατόχου του ChampionsLeague.

Ιδιαίτερη τιμή για το σωματείο ήταν η παρουσία του Δημάρχου Μεγαρέων κου Γρηγόρη Σταμούλη αλλά και του Αντιδημάρχου κου Κωνσταντίνου Φυλακτού. Η ανδρική ομάδα σήκωσε το κύπελλο της ανόδου το οποίο απένειμε ο Δήμαρχος της πόλης μας.

Επίσης αναμνηστικές πλακέτες βράβευσης έλαβαν:

  •    Η ανδρική ομάδα της AEK BC για την κατάκτηση του Champions, από τον Δήμαρχο Μεγαρέων κο Σταμούλη Γρηγόρη,
  •    Η εφηβική ομάδα της AEK BC για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΣΚΑ και την 3η θέση Πανελλαδικά, από τον αντιδήμαρχο του Δήμου Μεγαρέων, κο Φυλακτό Κωνσταντίνο,
  •  Ο προπονητής της εφηβικής ΑΕΚ BC , Νίκος Χατζής, από τον πρόεδρο της Ένωσης Νέας Περάμου – Μεγάρων κο Δημητρακόπουλο Γιάννη.

Το κύπελλο και οι αναμνηστικές πλακέτες ήταν μια ευγενική χορηγία του  «Ηρόδωρου».

Η ΕΝΩΣΗΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ-ΜΕΓΑΡΩΝ ευχαριστει την πρόεδρο του Ηρόδωρου κα Ρήγα και το Διοικητικό Συμβούλιο για την ανταπόκριση στο αίτημα τους.

Η γιορτή έκλεισε με κέφι και χορό από όλους αλλά και με πλούσια εδέσματα και αναψυκτικά που είχαν ετοιμάσει οι άνθρωποι του συλλόγου.

Ευχόμαστε ολόψυχα να έχουνε πάντα επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα.

δείτε φωτορεπορταζ εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ