Από τη πλευρά της ομάδας του Κορυδαλλού, ο κόουτς Κλιγκόπουλος, στάθηκε στα πολλά λάθη που έκανε η ομάδα του, τα οποία τους στέρησαν και τη νίκη:

-Κόουτς φτάσατε πολύ κοντά σε μια μεγάλη έκπληξη και ακόμη και αν δεν τα καταφέρατε, εσείς είστε ευχαριστημένος από την απόδοσή της ομάδας σας;

«Η αλήθεια είναι πως κάναμε πολλά λάθη, όμως τα παιδιά έβγαλαν αρκετή θέληση και πολύ πάθος, το πάλεψαν, ενώ δεν μας βοήθησαν και οι συγκυρίες, καθώς σε ορισμένα σημεία που καταφέραμε να μειώσουμε στους 4 πόντους, δεν καταφέραμε να ολοκληρωσουμε τη προσπάθεια, βέβαια ο Ερμής άξιζε τη νίκη και την πήρε.»

-Για το επόμενο παιχνίδι είστε προετοιμασμενος;

«Δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα ή κάποιο τραυματισμό όμως από εκεί και πέρα θα δούμε.»

Με τη λήξη του αγώνα μεταξύ Ερμή Πειραιά και Προοδευτικής, ο προπονητής των γηπεδούχων, κύριος Γαζής, εξήγησε ότι η ομάδα δεν έχει το απαραίτητο κίνητρο στους συγκεκριμενους αγώνες, κάτι που οδηγεί και σε άσχημα ξεκινηματα:

-Κόουτς που θεωρείς ότι οφειλόταν το μέτριο ξεκίνημα της ομάδας; Μήπως υπάρχει άγχος για το ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας; «Πάντα. Η αλήθεια είναι ότι το μυαλό μας βρισκόταν εκεί. Πρέπει όμως να εξηγήσω ότι σε αυτά τα παιχνίδια μας λείπει το κίνητρο. Το έχουμε ξαναπεί, είναι θέμα κινητρου και διάθεσης των παιδιών. Ξέρω ότι όσο προχωράει το παιχνίδι θα το αποκτήσουν. Εμάς αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να μπορέσουμε να κρατήσουμε αυτές τις ομάδες χαμηλά ώστε να προστατεψουμε την απόδοση τη δική μας και αυτό κάναμε.»

-Πώς σας φάνηκε η Προοδευτική ως ομάδα; «Είναι μια ομάδα έμπειρη, με καλά στοιχεία και θεωρώ ότι στο τέλος θα καταφέρει να σωθεί.»

-Όσον αφορά το ντέρμπι στη Γλυφάδα την επόμενη Πέμπτη, είστε έτοιμος;

«Στο ψυχολογικό κομμάτι είμαστε σε αρκετά καλή κατάσταση, ενώ από τραυματισμούς το μόνο που μας απασχολεί είναι ο ψηλός, ο οποίος έχει ένα πρόβλημα με τη μέση του και δεν μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ