ΣΤΡΑΒΑ & ΑΝΑΠΟΔΑ

Απαγορευουμε και διατάσσουμε…..μια αληθινή ιστορία!!

Σήμερα είναι η μέρα για τα ΣΤΡΑΒΑ & ΑΝΑΠΟΔΑ!!

Χωρίς ονόματα ηλικίες, ομάδες και λοιπά στοιχεία θα σας περιγράψω ένα μήνυμα που πήρα στο κινητό ένα μεσημέρι το οποίο μάλιστα με έκανε να τσακωθώ και με τους «γείτονες» τους οποίους  και δεν άφησα να κοιμηθούν απο τις φωνές μου.

Έχω κάνει «το λάθος» μια Παρασκευή πρωί και κάνω προαναγγελία για τους αγώνες της ημέρας. Αυτό είναι και το μοναδικό στοιχείο που σας δίνω, ότι η φασαρία που θα διαβάσετε είναι για την Γ’κατηγορία!

Γράφω για τις ομάδες και λέω όπως πάντα την άποψη μου και πως βλέπω εγώ απο την πλευρά μου τα παιχνίδια. Έχει προηγηθεί ένα παιχνίδι της ομάδας αυτού που μου έστειλε το μήνυμα και τυχαίνει η ομάδα του η οποία είναι πραγματικά πολύ καλή, εκείνο το βράδυ να μην βλέπετε με τίποτα σε βαθμό εμείς που βλέπουμε το παιχνίδι γνωστοί , πρώην συμπαίχτες και γενικώς όλο το γήπεδο να κάνουμε χαβαλέ ότι το παιχνίδι είναι ματς hanball και να κάνουμε και δώρο ο ένας στον άλλον καμιά 10αριά πόντους. Μέχρι εδώ πες όλα καλά. Γράφω λοιπόν στην ανάλυση κάτι το οποίο όποιος το διάβαζε θα καταλάβαινε ότι εξυμνώ την προσπάθεια της ομάδας και μάλιστα σε βαθμο να με χαρακτηρίσουν και οπαδό της!! Ο μόνος που δεν κατάλαβε τι έγραφα ήταν ο συγκεκριμένος τύπος ο οποίος είχε το θράσος να μου στείλει μήνυμα και να μου πει τι;;;; Ότι καλό θα ήταν να γράφω μόνο γεγονότα και να μην κριτικάρω την ομάδα του και μάλιστα επειδή το έχω ξανακάνει μου είπε επ’ακριβώς «ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ» !!!!!!

Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν καλά ότι δεν θέλω και πολύ για να γίνω μπαρούτι, όπως και έγινα! Επειδή όμως φέτος είπαμε μια παρέα φίλων να φτιάξουμε αυτή την ιστοσελίδα, είπα και εγώ να του τα χώσω άλλα με κόσμιο τρόπο γιατί όπως και να είναι δεν μπορώ να εκπροσωπώ το SportMax και να βρίζω τον κάθε ένα. Έτσι λοιπόν με αυξημένο τόνο φωνής του είπα ότι τουλάχιστον έως τώρα απο όσο θυμάμαι σε αυτή την χώρα έχουμε δημοκρατία άρα το τι θα λέω και τι θα γράφω , απο την στιγμή που δεν βρίζω-συκοφαντώ κλπ, είναι δικός μου λογαριασμός και μάλιστα τον προέτρεψα να μην το ξανακάνει γιατί αν τύχει ποτέ και πάει βοηθός ή προπονητής σε μεγαλύτερο σωματείο όπου θα ασχολούνται μαζί του μεγαλύτερα site η εφημερίδες, εκεί τι θα κάνει;

Να μην πολυλογώ ο τύπος άρχισε να μου «διαβάζει» το βιογραφικό του και να με ύφος 1000 καρδιναλίων να μου λέει ότι δεν ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ σε κανέναν άσχετο να του καταστρέφει το image και την δουλειά και ότι εκείνος είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και να μην ξαναγράψω για την ομάδα του!!!!

Μέχρι εδώ καλά; Ακούστε το κορυφαίο. Ο τύπος δεν είναι προπονητής στην ομάδα του αλλά βοηθός προπονητή, αλλά μάλλον δεν του το έχουν πει ακόμα ή του έχουν πει ότι επειδή δεν μπορούνε να είναι δυο προπονητές όρθιοι στην διάρκεια του παιχνιδιού, εσυ θα κάθεσαι και θα αφήσουμε τον άλλον όρθιο!!

Τέτοιοι τύποι υπάρχουν πολλοί, που είναι το περίεργο θα μου πείτε! Δεν μπορείς ρε φίλε να λες ότι είσαι προπονητής και το μόνο που σε νοιάζει είναι το image σου. Έχω συνεργαστεί με πολλούς προπονητές και με όλους έχω τσακωθεί γιατί σαν χαρακτήρας δεν είμαι και ο καλύτερος. Σαν γονιός όμως δεν επεμβαίνω στην δουλειά του γιατί ξέρω ότι δεν θα ήθελα να μου το κάνει εμένα κάποιος, θα με ενοχλούσε. Σε αυτόν τον άνθρωπο όμως εγώ το παιδί μου δεν θα το εμπιστευόμουν…….και επειδή ξέρω ότι με διαβάζεις ανελλιπώς μην με πάρεις τηλέφωνο το μεσημέρι, μην τσακωθώ με τους απέναντι τώρα, το βράδυ που μπορεί να έρθω στο γήπεδο σου έλα να μου κάνεις τα παράπονα σου!!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Most Popular

To Top