Μόλις ένα χρόνο, μετά τη νέα προσπάθεια «επανεκκίνησης» του Γυναικείου Τμήματος Basketball του Α.Ο. ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, η Ομάδα βρίσκεται ξανά στις ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ!

Το πλάνο με το να φτιαχτεί ένας κορμός, με νεαρά, ταλαντούχα κορίτσια, που έχουν όρεξη να δουλέψουν και να διακριθούν μέσα από την ομάδα, έτυχε απρόσμενης επιτυχίας, καθώς η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ, κατέκτησε το Πρωτάθλημα στην Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΣΚΑΝΑ, κερδίζοντας την άνοδό της στην Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, αλλά και η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΜΑΣ, κατέκτησε την 5η θέση, στο Πρωτάθλημα της Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΣΚΑΝΑ.

Πάνω σε αυτό το πλάνο θα πορευτεί και φέτος η ομάδα, στην Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, που θα στηριχθεί και θα εφαρμόσει το μότο: «Περνάμε καλά … δουλεύουμε σωστά»!

Καπετάνιος σε αυτό το ταξίδι, θα είναι για άλλη μια χρονιά, ο Coach Βαγγέλης Βασιλάκος, ο Πρωτεργάτης του Οικοδομήματος, που αποτελεί το κόσμημα του Συλλόγου μας!

Η Διοίκηση της ομάδας, στα πλαίσια του σχεδιασμού για τη νέα χρονιά, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της, με τις εξής αθλήτριες από το περσινό ρόστερ:

Καναβάρου Νάνσυ, PG, η ακούραστη αρχηγός της ομάδας μας,

Καπινιάρη Βιολέτα, G, που ξεχώρισε με την αθλητικότητά της,

Λαμπράκη Δήμητρα, C, που θα συνεχίσει να σκεπάζει τη ρακέτα, παρά το νεαρό της ηλικίας της,

Κορδαλή Βάλια, G, στρατιώτης από τις ακαδημίες του συλλόγου,

Φλώκα Χριστίνα, SG-SF, με το φαρμακερό σουτ &

Λαμπράκη Μαριάννα, PF, με μεγάλο ήθος και όρεξη για δουλειά!

Επίσης, ευχαριστούμε για τη συνεισφορά τους στην περσινή επιτυχία, τις αθλήτριες:

Μαγιντόμπε Ελεονόρα, για την ηγετικότητά της

Μπενέτου Νατάσα, για το δυναμισμό της,

Χλέουα Βάσω (παραχωρήθηκε με υποσχετική στη Βάρη), για το ήθος και την ιδιαίτερη προσωπικότητά της,
Κοντοθανάση Πολυτίμη (φεύγει για σπουδές στην Αμερική), που εκτός από το απίστευτο σουτ, έχει και σπουδαίο χαρακτήρα και της ευχόμαστε να ανοίξει τα φτερά της και να πετύχει τους στόχους της &

Κώτση Ελευθερία, με το κοφτερό μυαλό της,

και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στη ζωή τους, με υγεία και χαμόγελο!

Τις επόμενες ημέρες, θα ανακοινωθούν οι μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν για τη στελέχωση και ενίσχυση της ομάδας, ενόψει της νέας, συναρπαστικής χρονιάς!

Το Τμήμα Basketball του Α.Ο. ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ