Ο Μίλωνας υποδέχεται απόψε την Ευρυάλη στο παιχνίδι που θα ανοίξει την 2η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας ανδρών.

Μετά και την ήττα σοκ μέσα στην Γλυφάδα οι Νεο Σμυρνιώτες θέλουν νίκη πάση θυσία απέναντι στην Ευρυάλη

η οποία ξεκίνησε δυναμικά στο πρωτάθλημα με την νίκη απέναντι στην Δάφνη Αγ. Δημητρίου

Ο Πειραϊκός υποδέχεται στο Σαλπέας την Γλυφάδα σε έναν ενδιαφέρον παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 20.30. Δεύτερο παιχνίδι σερί στην έδρα του για τον Ικαρο,αυτή την φορά όμως με αντίπαλο τους Τράχωνες οι οποίοι έχασαν δύσκολα εκτός έδρας απο τον ΑΛΦ Αλίμου την 1η αγωνιστική.

Ο Πόλις υποδέχεται τον ΑΛΦ Αλίμου με μοναδικό σκοπό να πάρει την νίκη και να ξεχαστεί μια για πάντα η κάκιστη εμφάνιση που έκανε στην πρεμιέρα απέναντι στον Πορφύρα ο οποίος σήμερα μάλλον δεν έχει το ίδιο εύκολο πρόγραμμα όπως την 1η αγωνιστική αφού αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΑΟΠ Φαλήρου. Η ομάδα του Γκιουλέα πέρασε νικηφόρα απο την Δραπετσώνα στην πρεμιέρα και έκανε ένα καλό ξεκίνημα το οποίο θέλει να το συνεχίσει απέναντι και στους Πειραιώτες.

Νίκη πάση θυσία θέλουν Πέρα και Δραπετσώνα ειδικά μετά τις ήττες στην πρεμιέρα απο ΝΕΜ και ΑΟΠ Φαλήρου. Στον Αγ. Δημήτριο απόψε η τοπική Δάφνη θα έχει πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην ΝΕΜ η οποία έκανε ποδαρικό με εύκολη νίκη απέναντι στο Πέρα στην πρεμιέρα, δείχνοντας σε όλους απο την αρχή ότι σωστά την θεωρούν ως ένα απο τα μεγάλα φαβορί του πρωταθλήματος.

Τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής

19.30 ΜΙΛΩΝΑ ΜΙΛΩΝ ΕΥΡΥΑΛΗ

20.30 ΣΑΛΠΕΑΣ ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

20.15 ΕΣΠΕΡΟΣ ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛ. ΤΡΑΧΩΝΕΣ

20.15 Ε.ΑΝΤΙΣΤ ΠΟΛΙΣ ΚΑΛ. ΑΛΦ ΑΛΙΜΟY

21.45 Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΟΠ ΦΑΛΗΡΟΥ ΠΟΡΦΥΡΑΣ

21.00 ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΠΕΡΑ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

21.30 ΑΓ ΔΗΜ. ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜ. Ν.Ε.Μ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ