Απόψε περιμένουμε μερικά καλά παιχνίδια στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής για την Β’Ανδρών.

Ο ΓΣ Περάματος ανοίγει την αυλαία της αγωνιστικής εντός έδρας με αντίπαλο την ομάδα των Ταταύλα.

Οι Περαματιώτες οι οποίοι νίκησαν στο τοπικό ντέρμπι την 1η αγωνιστική την Φιλία Περάματος ευελπιστούν να συνεχίσουν νικηφόρα στην Β’κατηγορία με αντίπαλο την ομάδα των Ταταύλα οι οποίοι στραβοπάτησαν την 1η αγωνιστική με αντίπαλο τα Σούρμενα.

Στην Καλλιθέα η τοπική ομάδα αγωνίζεται με αντίπαλο τον Πήγασο με τις δύο ομάδες να θέλουν την 1η τους νίκη μετά απο τις ήττες που έκαναν και οι δύο στην κόψη του ξυραφιού.

Σούρμενα και Φοίνικας Πειραιά ήταν απο τους νικητές της πρεμιέρας και απόψε θέλουν και οι δύο ομάδες την νίκη. Αιξωνή και Φιλία γνώρισαν την ήττα την 1η αγωνιστική.Αν και θα έπρεπε να θυμίζει ντέρμπι βγαλμένο απο την περσινή χρονιά όπου αναμετρήθηκαν και στα play off οι δύο ομάδες είναι διαφορετικές φέτος όπως διαφορετικοί είναι και οι στόχοι τους.

Σας Ενδιαφέρουν:  Ανανεώσεις και στην Δραπετσώνα

Τοπικό ντέρμπι αναμένουμε και στην Αργυρούπολη όπου τυπικά γηπεδούχος είναι η ομάδα του ΑΟΝΑ και φιλοξενούμενη η ομάδα του Ερμή. Ο ΑΟΝΑ δεν έδειξε καλό πρόσωπο στην πρεμιέρα σε αντίθεση με τον Ερμή που νίκησε εύκολα.

ΕΑΝ και Αστέρας Αγ.Δημητρίου κοντράρονται απόψε στην Νίκαια ίσως στο πιο δυνατό παιχνίδι της αγωνιστικής.

Ένα ακόμα τοπικό ντέρμπι απόψε θα λάβει χώρα στο Μοσχάτο με την Ελευθερία να είναι τυπικά γηπεδούχος και να υποδέχεται τον Λέων.Η ομάδα της Ελευθερίας μετά και την νίκη στον Κορυδαλλό θέλει να συνεχίσει νικηφόρα και με αντίπαλο τον συντοπίτη Λέων ο οποίος στραβοπάτησε στην πρεμιέρα απέναντι στην ΕΑΝ

Τα παιχνίδια της αγωνιστικής

12/10/17 20.15 ΕΘ. ΑΝΤΙΣΤ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΠΗΓΑΣΟΣ

12/10/17 21.45 ΚΛ ΑΡΓ/ΛΗΣ ΣΟΥΡΜΕΝΑ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

12/10/17 19.45 ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΓΣ ΤΑΤΑΥΛΑ ΑΟ

12/10/17 21.30 ΔΗΜ ΓΛΥΦ ΑΙΞΩΝΗ ΑΕΓ ΦΙΛΙΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ

12/10/17 19.45 ΚΛ ΑΡΓΥΡ ΑΟΝΑ ΕΡΜΗΣ ΑΡΓ/ΛΗΣ

12/10/17 20.00 1ο ΚΓΔ ΝΙΚΑΙΑΣ ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΔΗΜ.

12/10/17 21.30 ΚΛ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧ. ΛΕΩΝ ΜΟΣΧ.