ΣΤΡΑΒΑ & ΑΝΑΠΟΔΑ

«ΠΑΡΑΝΟΜΟ LIVE(!!) ΣΤΟΙΧΗΜΑ» σε αγώνες της ΕΣΚΑΝΑ!!!

Με μεγάλη έκπληξη ενημερωθήκαμε τυχαία ότι κυκλοφορούν στο διαδίκτυο στοιχηματικές ιστοσελίδες του εξωτερικού στις οποίες υπάρχουν live αγώνες στοιχήματος παιχνιδιών της ΕΣΚΑΝΑ!!!

Αν και είχαμε ακούσει το 2015 ότι κυκλοφορούσαν κάποιες ιστοσελίδες που έπαιζαν ερασιτεχνικά παιχνίδια της Θεσσαλονίκης ψάχνοντας λίγο παραπάνω σήμερα στο google

ανακαλύψαμε έκπληκτοι,  ότι γνώση για τα παράνομα στοιχήματα είχε και η ΕΣΚΑΝΑ η οποία μάλιστα είχε βγάλει και ανακοίνωση.

Αυτή αναφέρει: «Η Ένωση απαγορεύει την οιαδήποτε χρησιμοποίηση αγώνων της Ένωσης από στοιχηματικές εταιρείες.

Σε περίπτωση όμως που στοιχηματικές εταιρείες εντάξουν αγώνες της Ένωσης στα σχετικά δελτία τους, η Ένωση θα ασκήσει κάθε νόμιμο μέσο για την προστασία των νομίμων δικαιωμάτων της και των αγωνιστικών της θεσμών.» δείτε την δημοσίευση στην ιστοσελίδα betarades

Ψάχνοντας λοιπόν σήμερα περισσότερο είδαμε ότι αν κάποιος γράψει eskana live bet στην google εμφανίζονται όχι μια, όχι δύο, αλλά δεκάδες ιστοσελίδες παράνομου στοιχήματος (πατώντας επάνω στο link βγαίνει ειδοποίηση απο την ΕΕΕΠ ). Υπάρχουν όμως και ιστοσελίδες οι οποίες ανοίγουν κανονικά.

Το αποκορύφωμα είναι, ότι υπάρχουν παιχνίδια τόσο της Α’ και της Δ’ Ανδρών που έγιναν την Δευτέρα που μας πέρασε αλλά και της Β’Ανδρών που έγιναν την Πέμπτη.

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ το ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ δεν κατηγορούμε τις ομάδες ΟΥΤΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ. 

Αυτό όμως που μας κάνει τρομερή εντύπωση είναι, ότι όπως μας ενημέρωσαν οι αγώνες είναι LIVE, άρα κάποιος ή κάποιοι είναι παρόντες στα παιχνίδια και μεταδίδουν εκείνη την ώρα με κάποιον τρόπο στοιχεία των αγώνων!!!

Το θέμα θα το παρακολουθούμε με μεγάλη προσοχή και θα σας ενημερώσουμε με νέα στοιχεία όταν και αν βρούμε.Επειδή υπάρχουν πάντα και οι πονηροί που μπορεί να αντιδράσουν βλέποντας την ομάδα τους ΤΟΥΣ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΟΤΙ δεν κατηγορούμε τις ομάδες ΟΥΤΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ αντιθέτως ενημερώνουμε για να λάβουν τα μέτρα τους και να ανακαλύψουν τους υπεύθυνους που καρπώνονται απο αυτά. 

  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Most Popular

To Top