Η εμπειρία και η παραπάνω κατηγορία έδωσαν την νίκη στην Προοδευτική μέσα στην ομολογουμένως καυτή έδρα της Εν.Αμφιάλης.

Το σκορ 61-68 δείχνει και την πραγματική εικόνα του παιχνιδιού αφού οι Κορυδαλλιώτες δυσκολεύτηκαν για να κάμψουν την αντίσταση της Αμφιάλης.

Οι διακυμάνσεις στο σκορ ήταν πολλές με την ομάδα του Γιώργου Κεφαλίδη να «επιστρέφει» συνεχώς μια ανάσα απο την Προοδευτική στο σκορ.

Χαρακτηριστικό είναι ότι έως και το 35′ το σκορ ήταν στους 2 πόντους διαφορά με την εμπειρία όμως των παιχτών της Προοδευτικής να δείχνει τον δρόμο προς την νίκη.

Στο 38′ η διαφορά «εκτοξεύθηκε» πάνω απο τους 12 πόντους αλλά και πάλι η νεανική ομάδα της Αμφιαλής πιέζοντας σε όλο το γήπεδο μείωσαν με το τελικό σκορ να δείχνει 61-68.

Όσο βρισκόταν στο παρκέ ο Μπαμπάκος για λογαριασμό της Αμφιάλης οι ψηλοί της Προοδευτικής τα είχαν βρεί σκουρα τόσο στην άμυνα αλλα περισσότερο στην επίθεση.

Οταν όμως χρεώθηκε με 4ο φάουλ στα μέσα της 3ης περιόδου τότε άλλαξε και ο ρυθμός του αγώνα.

Τα σουτ των παιχτών της Αμφιαλής που μερικές φορές ήταν και αψυχολόγητα κατάφερναν πάντα να μειώνουν την διαφορά και σε συνδιασμό με την πιεστική άμυνα να δείχνουν τις αδυναμίες της ομάδας της Προοδευτικής.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει και στον κόσμο ο οποίος γέμισε το κλειστό των Σιταποθηκών και δημιουργησε μια καυτή έδρα με τους  πιτσιρικάδες των τμημάτων υποδομής της γηπεδούχου ομάδας να δίνουν τον δικό τους παλμό καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού!

Εν.Αμφιάλης -Προοδευτική 61-68 (27-29)

amf1 amf2 amf3 amf4 amf5

Γίνετε μέλος στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ΕΣΚΑΝΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ