Τα τελευταία νέα δεν ήταν ευχάριστα αφού η αποχώρηση του Ερμή Πειραιά δεν είναι και ότι καλύτερο , άσχετα αν μερικοί το είχαμε αντιληφθεί εδώ και καιρό.

Η ΔΑΣ Δραπετσώνας απέκτησε τον Γεράσιμο Παπαγεωργίου, ο οποίος τελικά έκανε την ανατροπή, ενώ όλα έδειχναν ότι θα συμφωνούσε με τον Πειραϊκό, αποφασίζοντας τελικά να συνεχίσει τη καριέρα του στην ομάδα του Καλλιπολίτη.

Βέβαια, η Δραπετσώνα δεν είχε μόνο ενισχύσεις το φετινό καλοκαίρι, αλλά και μία αναπάντεχη απώλεια. Η ομάδα δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την συμφωνία με τον Κατσούρη, με αποτέλεσμα ο έμπειρος forward να μένει ελεύθερος. Φυσικά δεν θα παραμείνει για πολύ, καθώς όπως όλα δείχνουν θα φορέσει την φανέλα ομάδας Γ’κατηγορίας.

Μεγάλη μεταγραφική κίνηση απο τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας όπου η ομάδα του Ακτσόγλου έκλεισε τον Μοδάκη. Ο έμπειρος φορ με πλούσιες παραστάσεις σε ΠΕΡΑ,ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ(Γ’ΕΘΝΙΚΗ)ΑΛΙΜΟ,ΤΡΑΧΩΝΕΣ αναμένεται να δώσει ποιότητα και να ενισχύσει την ομάδα στις θέσεις 3-4 μαζί με τους Τσιριγωτάκη , Σπανό, Σταυρόπουλο και Μαγγουρίδη.

Τέλος, απο τον  Ερμής Πειραιά που έτσι και αλλιώς δεν κατεβαίνει στο πρωτάθλημα αποχώρησε  ο νεαρός Μπόθος, ο οποίος εξαργύρωσε την πολύ καλή περσινή του πορεία, κάνοντας το άλμα για την Γ’ Εθνική και συγκεκριμένα στον Άρη Νικαίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ