Σήμερα ολοκληρώνεται η αυλαία της πρεμιέρας των τοπικών πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑΝΑ, με τη Γ’ κατηγορία να παίρνει σειρά.

Το πιο αναμενόμενο γεγονός θα είναι να (ξανά)παρακολουθήσουμε ένα πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων, όπου συγκεκριμένες ομάδες θα παλέψουν για την άνοδο και οι υπόλοιπες, θα προσπαθήσουν να αποφύγουν την πτώση, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Η πρώτη αναμέτρηση θα δοθεί στο Κλειστό των Καμινίων, όπου ο Φοίνικας Αγίας Σοφίας θα υποδεχθεί την ανανεωμένη Νέα Πέραμο,

επιθυμώντας να ξεκινήσει ιδανικά τη προσπάθειά του στο να παραμείνει στη κατηγορία.

Στις 20:15 ο Αετός Καλλιθέας θα αντιμετωπίσει στην έδρα του την-προσφάτως προερχόμενη από την Β’ ΕΣΚΑΝΑ-Τερψιθέα, σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα της Γλυφάδας έχει, κατά πάσα πιθανότητα, το πάνω χέρι.

Στα παιχνίδια των 21:30, όλο το ενδιαφέρον περιστρέφεται γύρω από το ντέρμπι στο Καραμπίνι, όπου ο Παννεαπολικός, ο οποίος επιθυμεί να  ανέβει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και αναίμακτα, θα αντιμετωπίσει το αναβαθμισμένο Ρέντη, σε ένα παιχνίδι όπου ο τίτλος του φαβορί είναι σχετικός, για την ακρίβεια περιττός.

Την ίδια στιγμή στο Κλειστό της Αργυρούπολης, η Βάρη θα αποπειραθεί να σπάσει την έδρα της Ηλεκτρούπολης, ενώ στη Σαλαμίνα, ο Τελαμώνας ελπίζει ότι θα έχει εύκολο έργο απέναντι στους Κυρίαρχους.

Λίγο αργότερα στις 21:45, η προοδευτική θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο εκτός έδρας στο, ίσως, πιο ήσυχο παιχνίδι της αγωνιστικής, με την ομάδα του Κορυδαλλού να υπερτερεί σε όλους τους τομείς.

Τέλος, στις 22:00 η Ένωση Αμφιάλης θα αντιμετωπίσει στη Νέα Σμύρνη την Ένωση Αρμενίων, με το έργο της ομάδας του Καλυβιανάκη να μην είναι καθόλου εύκολο.

 

Υ.Γ.«H MAXH TΩN KOYMΠAPΩN ΣTHN ΠPEMIEPA THΣ Γ’EΣKANA!» ΞEKINAEI ENA AΠO TA ΠIO ΣYNAPΠAΣTIKA ΠPΩTAΘΛHMATA TΩN TEΛEYTAIΩN ETΩN.OMAΔEΣ ME ΠPOΣΘHKEΣ NEΩN KAI EMΠEIPΩN ΠAIKTΩN ANAMENETAI NA ΠPOΣΦEPOYN ANTAΓΩNIΣTIKA MATΣ TIΣ ΠAPAΣKEYEΣ BPAΔY.ΣTH ΠPEMIEPA EXOYME ENAN AΓΩNA ME MIA ΣΠANIA IΔIAITEPOTHTA.ΣTHN ANAMETPHΣH ΦOINIKAΣ AΓ.ΣOΦIAΣ-ENΩΣH ΠEPAMOY-MEΓAPΩN OI ΔYO KOOYTΣ AKTΣOΓΛOY KAI APAΠHΣ MEΓAΛΩMENOI MAZI AΠO MIKPOI ΣTIΣ ΓEITONIEΣ TOY ΠEIPAIA,ΠPΩHN ΣYMΠAIKTEΣ KAI KOYMΠAPOI,OI MANIATEΣ ΣTH KATAΓΩΓH ΠPOΠONHTEΣ ΘA BPEΘOYN ΓIA ΠPΩTH ΦOPA ANTIMETΩΠOI ΣTH ΠPOΠONHTIKH TOYΣ ΔIAΔPOMH ΣTO MATΣ ΠOY ΣYΓKENTPΩNEI TO ENΔIAΦEPON THΣ ΠPΩTHΣ AΓΩNIΣTIKHΣ.

Τα παιχνίδια της πρεμιέρας

06/10/17 21.30 . ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ

06/10/17 21.30 ΝΕΟ ΚΛ ΑΡΓΥΡ
ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΟ ΒΑΡΗΣ

06/10/17 20.00 ΚΑΜΙΝΙΩΝ
ΦΟΙΝΙΚΑΣ Α. Σ. ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ

06/10/17 22.00 Ν ΣΜΥΡΝΗΣ
ΕΝΩΣΗ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΕΝΩΣΗ ΑΜΦΙΑΛΗΣ

06/10/17 21.30 2ο ΝΙΚΑΙΑΣ
ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ ΑΕ ΡΕΝΤΗ

06/10/17 20.15 ΕΘΝ ΑΝΤΙΣΤ
ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΑΟ ΤΕΡΨΙΘΕΑ

06/10/17 21.45 ΚΑΜΙΝΙΩΝ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ