Πρεμιέρα για την Β’ ΕΣΚΑΝΑ σήμερα. Προβλέπεται να παρακολουθήσουμε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα, όσον αφορά το βαθμό δυσκολίας και ταχυτήτων.

Ήδη από την πρώτη αγωνιστική, υπάρχουν παιχνίδια που προκαλούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Στον εναρκτήριο αγώνα της βραδιάς, πρόκειται να γίνει ίσως και το πιο κλειστό παιχνίδι, καθώς οι δύο ομάδες του Περάματος, θέτονται αντιμέτωπες με την Φιλία να είναι τυπικά γηπεδούχος.

Αποτελεί ένα παιχνίδι που θέλουν πολύ και τα δύο σωματεία και πρέπει να θεωρείται δεδομένο, ότι θα γίνει πραγματική μάχη για το ροζ φύλλο.

Στα παιχνίδια των 21:30, τα Ταταυλα υποδέχονται το Ελληνικό, το οποίο έπεσε προσφάτως από την Α’ ΕΣΚΑΝΑ και επιθυμεί να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν.

Την ίδια ώρα στο Κορυδαλλό, ο πρωταθλητής της Γ’ ΕΣΚΑΝΑ, Πήγασος Κορυδαλλού, θα αντιμετωπίσει την Ελευθερία Μοσχάτου, ελπίζοντας ότι θα ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα, ενώ η ΕΑ Νίκαιας θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της απέναντι στο Λέοντα Μοσχάτου εκτός έδρας.

Σας Ενδιαφέρουν:  Οι εξελίξεις τρέχουν στο θέμα του Φάρου Κερατσινίου(;;;)

Στα τελευταία παιχνίδια της βραδιάς, Ο Φοίνικας Πειραιά αντιμετωπίζει στο γήπεδό του την ΑΕ Καλλιθέας, αποτελώντας ένα ντέρμπι με άρωμα από Α’ ΕΣΚΑΝΑ, καθώς μιλάμε για τις δύο έτερες ομάδες που υποβιβάστηκαν την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Στην Αργυρούπολη, ο Ερμής θα υποδεχθεί την Αιξωνή, ελπίζοντας σε μια άνετη επικράτηση, ενώ ταυτόχρονα, η δεύτερη ομάδα της Αργυρούπολης, ο Α.Ο.Ν.Α. θα επιχειρήσει μια σπουδαία νίκη μέσα στην έδρα του Αστέρα Αγίου Δημητρίου.

Τα παιχνίδια της ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ

05/10/17 21.30 ΔΑΚ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΓΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧ.

05/10/17 21.45 ΚΛ ΠΑΝ ΣΑΛΠΕΑΣ
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΦΜΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΑΕ

05/10/17 21.30 ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΑΚ
ΤΑΤΑΥΛΑ ΑΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΕ

05/10/17 19.45 ΚΛ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
ΦΙΛΙΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ  ΓΣ

05/10/17 21.45 ΝΕΟ ΚΛ ΑΡΓΥΡ
ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΟ ΑΙΞΩΝΗ

05/10/17 21.45 ΚΛ ΑΓ ΔΗΜ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΟΝΑ

05/10/17 21.30 ΚΛ ΜΟΣΧΑΤΟΥ
ΛΕΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΑΣ ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ