Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Παννεαπολικός για το θεσμό του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Άρη Γλυφάδας εκτός έδρας.

Μια παράδοση χρόνων έσπασε αφού η ομάδα της Νίκαιας ποτέ στο παρελθόν σε οποιαδήποτε κατηγορία και θεσμό δεν είχε καταφέρει να πάρει το διπλό στο κλειστό της Γλυφάδας με αντίπαλο τον Άρη.

Το ιδιαίτερα σκληρό παιχνίδι από πλευράς γηπεδούχων δεν επέτρεψε να παιχτεί καλό Μπάσκετ , όμως η ποιότητα της ομάδας του Παννεαπολικό έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να έρθει τελικά η νίκη και η πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Παννεαπολικός θα αντιμετωπίσει εντός έδρας  την Δραπετσώνα (Α Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α ) την Πέμπτη 22/9 στις 21.30 εντός έδρας για την δεύτερη φάση του Κυπέλλου.

ΑΡΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ) : ΜΙΝΟΠΟΥΛΟΣ 3, ΠΕΤΣΑΣ 4 , ΡΟΒΗΣ 4, ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ 9, ΠΟΜΟΝΗΣ 7, ΣΚΛΑΒΑΙΝΑΣ 4(1), ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 14 , ΓΚΙΝΗΣ 7(1)

ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ (ΚΑΝΔΥΛΗΣ – ΤΙΤΑΚΗΣ) : ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ Μ. 16(1) , ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ , ΦΟΡΤΑΤΟΣ , ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ 3(1), ΓΟΥΡΝΑΣ 6 , ΒΟΥΡΝΑΣ 2 , ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ Λ. 20(5) , ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ 10 (1), ΝΤΕΒΕΝΕΖΟΣ , ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ 2 , ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 1, ΜΑΡΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ