Να μας «τρελάνει» θέλει ο Μιχάλης Ιωαννίδης και καλά κάνει αφού μπορεί. Το όνομα του ακούστηκε τόσο έντονα για την Νέα Πέραμο που όλοι πιστέψαμε ότι θα μετακόμιζε στην ομάδα του πρώην προπονητή του Κυριάκου Αράπη. Όπως όμως φαίνεται ζύγισε καλύτερα τα πράγματα και αποφάσισε να παραμείνει στην ΕΑΝ.

Η ανακοίνωση της ΕΑΝ για την ανανέωση του Μιχάλη Ιωαννίδη.

Η Ένωση Αθλοπαιδιών Νίκαιας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχιση της συνεργασίας της με τον έμπειρο σέντερ Μιχάλη Ιωαννίδη, που και φέτος θα «στολίσει» την ομάδα μας με την παρουσία του .

Ο Μιχάλης γεννήθηκε στις 5 Ιουνίου 1977 και φέτος θα συμπληρώσει 25 χρόνια (!!) παρουσίας στα γήπεδα! Με τεράστια καριέρα στα γήπεδα της ΕΣΚΑΝΑ υπήρξε πάντα πρωταγωνιστής και ηγέτης στις ομάδες που αγωνίστηκε.

Οι ομάδες στις οποίες έχει αγωνιστεί πολλές. Ξεκίνησε την καριέρα του από το Φάρο Κερατσινίου (συμπαίκτης με τον τωρινό προπονητή του!) με τον οποίο αγωνίστηκε στη Β’ και την Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Μετακόμισε στο Πέραμα όπου και έμεινε 1 χρονιά, πριν πάρει μεταγραφή για το Φοίνικα Πειραιά.

Έχει αγωνιστεί ακόμα στο Ρέντη, στο Θεμιστοκλή, στον ΠΑΣ Πειραϊκό, στον Άρη Νικαίας, στον Προφήτη Ηλία και στη Δραπετσώνα (και όχι μόνο). Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε και πάλι με τα χρώματα της Ε.Α.Ν. στη Β’ ΕΣΚΑΝΑ, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην πολύ καλή πορεία της ομάδας μας.

Ευχόμαστε στο Μιχάλη να είναι υγιής και να έχει πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ