Β'ΠΑΙΔΩΝ

Μεγάλη νίκη για την Τερψιθέα | Πήρε δίκαια την άνοδο στην A’Παίδων

Την τρίτη θέση και το εισιτήριο για την άνοδο πανηγύρισε η Τερψιθέα, η οποία κέρδισε με 61-40 την Ένωση Αμφιάλης.

Άσχημο βράδυ για την ομάδα του Καλυβιανιάκη, η οποία πλήρωσε το άσχημο δεύτερο ημίχρονο. Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα της Γλυφάδας, καθώς ξέφυγε με 12-2.

Στη συνέχεια όμως η Ένωση Αμφιάλης κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι, προσπερνώντας μάλιστα στη δεύτερη περίοδο με 12-15, όμως οι γηπεδούχοι δείχνοντας μεγάλα ψυχικά αποθέματα κατόρθωσαν στα τελευταία λεπτά να ξαναπάρουν μια διαφορά 9 πόντων με 27-18, για να έρθει ο Κοντοθεοδώρου να ευστοχήσει από τα 14 μέτρα στη λήξη, μειώνοντας σε 27-21 στο ημίχρονο.

Θα περίμενε κανείς ότι οι φιλοξενούμενοι θα έβρισκαν την απαραίτητη δύναμη μετά από ένα τέτοιο τέλος, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ζώνη δημιούργησε πολλά προβλήματα στην ομάδα του Καλυβιανιάκη, η οποία βρέθηκε στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου πίσω με 45-34.

Στην τέταρτη περίοδο, η Τερψιθεα κυριάρχησε στο παρκέ, κερδίζοντας εν τέλη σχετικά εύκολα, μια Αμφιάλη που κυριολεκτικά παράτησε το παιχνίδι.

Αξίζουν συγχαρητήρια στις δύο ομάδες οι οποίες πρόσφεραν σε όσους βρέθηκαν στην Γλυφάδα ένα πολύ ωραίο παιχνίδι.Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής

ΑΛΦ ΑΛΙΜΟY 52 74ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΑΟ

ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ 48 34ΙΚΑΡΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΟ

ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ7258ΑΟ ΒΑΡΗΣ «Ο ΑΝΑΓΥΡΟΥΣ»

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΟΚ 59 61ΠΟΡΦΥΡΑΣ ΑΟΦ

ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΟ 61 40ΕΝΩΣΗ ΑΜΦΙΑΛΗΣ ΑΠΣ

ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ ΑΟΣ7063ΤΡΑΧΩΝΩΝ/ΔΙΑ ΑΛΙΜΟΥ ΑΕ

Most Popular

To Top